lossnay
mitsubishi_electric_logo.svg_

LGH centralni sistem za prezračevanje z rekuperacijo toplote Lossnay omogoča prenos energije iz izhodnega na vhodni zrak. V primerjavi s tradicionalnimi sistemi prisilnega prezračevanja, nam ta omogoča do 30% prihranka energije na letni ravni. Sistem Lossnay nam ponuja tako lokalne, kot tudi centralne prezračevalne naprave, ki so primerne tako za novogradnje, kot tudi za starejše objekte. Prednosti Lossnay centralno prezračevalnegasistema so, da omogoča odličen nadzor pretoka zraka, visoko stopnjo učinkovitosti toplotne izmenjave in da se lahko kombinira tudi s sistemom klimatizacije in v povezavi s kanalskimi klimatskimi napravami MITSUBISHI ELECTRIC.

Hišno Prezračevanje Stagoj

Hišni prezračevalni sistem Helios v dom prinaša udobno klimo, obenem pa zaradi zmanjšanja energetskih izgub zmanjša porabo energije. Koncept KWL EC prezračevalnih naprav povezuje sestavne komponente v uglašen sistem, ki zagotavlja doseganje najboljših rezultatov. HELIOS ponuja celovite in usklajene KWL EC sistemske rešitve, s čimer zagotavlja preprosto načrtovanje in montažo ter največjo možno učinkovitost. Program obsega KWL EC naprave za pretoke zraka do 2.600 m³/h, ki so primerne za eno in večdružinske hiše ter tudi za poslovne in industrijske aplikacije. Uporabniku prijazno programsko orodje KWLeasyPlan poenostavlja načrtovanje in omogoča preprosto montažo.

Glede na lokacijo, velikost prezračevalnega sistema in druge zahteve (izbrani certifikati, entalpija in podobno) lahko znotraj HELIOS programa hišnega prezračevanja z rekuperacijo izbiramo med:
  • stropnimi in stenskimi enotami,
  • enotami z običajnim ali entalpijskim izmenjevalcem,
  • izvedbami s TÜV ali PHI certifikatom.

Vsak tip od naštetih pa se loči glede na usmeritev priključkov na levi in desni model.

Višnja vas 15c

3212 Vojnik

STAGOJ Instaliranje klimatskih naprav in toplotnih črpalk d.o.o.

Copyright 2017

info@stagoj.si

Sporočilo je bilo poslano

thumbs_up