TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODA

S toplotno črpalko zrak-voda se naravna temperatura iz okolja preusmeri v ogrevanje objekta in sanitarne vode. Ker naprava pridobiva toploto iz okolice ter pri tem ne onesnažuje okolja, je takšen način ogrevanja izjemno ekološki, hkrati pa tudi cenovno zelo ugoden.

Za vgradnjo toplotne črpalke je možno pridobiti tudi nepovratno finančno subvencijo s strani EKO sklada v vrednosti od 1000€ do 2500€. Več informacij in vlogo s celotno razpisno dokumentacijo lahko najdete na tej povezavi.

naslovna

Toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN in ZUBADAN so tih, učinkovit, varčen in okolju prijazen ogrevalni sistem, ki vam bo nudil najbolj udobno notranjo klimo v domu. Nova generacija toplotnih črpalk z edinstveno tehnologijo zagotavlja maksimalno toploto z minimalno dodatno energijo. Celoten sistem je razvit pri MITSUBISHI ELECTRIC na Japonskem, kar zagotavlja najvišjo kakovost v vsaki podrobnosti.

PREDNOSTI TOPLOTNIH ČRPALK ZRAK-VODA

  • Visoki prihranki energije in denarja
  • Udobno ogrevanje in hlajenje
  • Okolju prijazna tehnologija
  • Možnost hlajenja objekta
  • Enostavna montaža (minimalen poseg)
  • Subvencije EKO sklada v višini od 1000€ do 2500€
Klime stagoj

S sistemom DAIKIN Altherma bo zrak postal neomejen energetski vir, saj lahko toplotne črpalke Altherma toplotno energijo zraka pretvorijo neposredno v toploto za ogrevanje. Za ogrevalno tehniko Altherma ni značilna le visoka stopnja zanesljivosti, ki vaš dom vse leto oskrbuje s potrebno toploto, temveč tudi prednost montaže in vgradnje sistema. Kot vodilno podjetje na področju inovacij zagotavlja DAIKIN dolgoročno varnost sistemov Altherma. Tako bo nakup sistema DAIKIN Altherma zagotovo prava odločitev za vašo družino.

NOVA TOPLOTNA ČRPALKA DAIKIN ALTHERMA 3

Z novo generacijo toplotnih črpalk je Japonsko podjetje DAIKIN naredilo še en korak naprej na področju ogrevanja. Tehnologija Bluevolution kombinira izredno učinkovite kompresorje, s hladilnim sredstvom prihodnosti: R32. Naprava zagotavlja izhodne temperature ogrevanja do 65°C, zato je hkrati primerna za radiatorje in za talno ogrevanje, pri tem pa ohranja svojo znano odpornost proti nizkim temperaturam do -25 °C. Toplotna črpalke je zelo zmogljiva, preprosta za uporabo, vgradnjo in za zagon. Razred sezonske učinkovitosti ima do A+++ ter je na voljo z močmi 4, 6 in 8 kW.

NIZKOTEMPERATURNA TOPLOTNA ČRPALKA DAIKIN LT

Z izbiro nizkotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma boste izbrali izjemno učinkovito napravo, ki je popolna izbira za nove objekte. Njeno delovanje je izjemno zanesljivo v vseh vremenskih razmerah, ob tem pa je Altherma tudi zelo energetsko varčna. Toplotno črpalko DAIKIN Altherma LT smo v našem podjetju vgradil že v številne objekte in stranke so z njenim delovanjem ter uporabo izjemno zadovoljne.

VISOKOTEMPERATURNA TOPLOTNA ČRPALKA DAIKIN HT

Če je nizkotemperaturna toplotna črpalka primerna predvsem za sisteme s talnim gretjem, pa je za sisteme z radiatorskim ogrevanjem najboljša izbira visokotemperaturna toplotna črpalka DAIKIN HT. Posebnost te naprave je, da vodo za ogrevanje objekta segreje kar do 80°C ter s tem brez težav ogreje tudi večje starejše objekte. Toplotna črpalka nam zagotavlja delovanje do zunanje temperature zraka -25°C. Prav tako je njeno upravljanje izjemno preprosto in ob vsem tem občutno zmanjšuje emisije CO2 v primerjavi z ogrevalnimi sistemi, ki temeljijo izključno na osnovi električne energije ali fosilnih goriv.

Informativna Ponudba

Vas zanima okvirna cena za toplotno črpalko v vašem domu? S pomočjo našega spletnega kalkulatorja vam nudimo prve informativne ponudbe.

Kliknite spodnji gumb.

Višnja vas 15c

3212 Vojnik

STAGOJ Instaliranje klimatskih naprav in toplotnih črpalk d.o.o.

Copyright 2018

info@stagoj.si

Sporočilo je bilo poslano

thumbs_up